Πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το Crypto Airdrops;

Συγχαρητήρια που το αγοράσατε και το αποθηκεύσατε στο πορτοφόλι σας. Έχετε υιοθετήσει μια καινοτομία ενώπιον του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου.

Η κατοχή του bitcoin συνεπάγεται κινδύνους, όπως η μείωση της αξίας του και η ανάγκη προστασίας του. Παρά τους κινδύνους, η ιδιοκτησία έχει οφέλη πέρα από την ανατίμηση της τιμής.

Η κατοχή κρυπτονομισμάτων και η κατανόηση του οικοσυστήματος είναι περιουσιακά στοιχεία. Η τρέχουσα κατάσταση του Bitcoin οφείλεται στο ότι οι κοινότητες το συζητούν, το βελτιώνουν και το προωθούν.

Οι χρήστες κρυπτονομισμάτων δεν χρειάζεται να αποκαλύπτουν. Για ασφάλεια, πολλοί το κρατούν κρυφό. Εσύ αποφασίζεις. Μπορείτε να συζητήσετε τα πλεονεκτήματα του Bitcoin χωρίς να αποκαλύψετε την ιδιότητα του κατόχου σας.

Τα χρήματα βγάζουν χρήματα. Το κρυπτονόμισμα μπορεί να παράγει περισσότερα κρυπτονομίσματα, κάτι που είναι υπέροχο. Τα κέρματα αέρα και πιρουνιών είναι τρόποι.

Τι είναι το airdrop;

Από το 2012, εκατοντάδες κρυπτονομίσματα έχουν εμφανιστεί. Τα διακριτικά είναι κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε blockchain που μπορεί να δημιουργήσει και να εκδώσει ο καθένας.

Το Ethereum είναι το δεύτερο μόνο μετά το Bitcoin. Ο αιθέρας (ETH), όχι το Bitcoin (BTC), είναι το αρχικό του κρυπτονόμισμα. Το Ethereum υποστηρίζει μάρκες, σε αντίθεση με το Bitcoin.

Οι χρήστες κρυπτονομισμάτων μπορούν να αποκτήσουν διακριτικά Ethereum από διάφορες πρωτοβουλίες κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι πρωτοβουλίες απαιτούν προσοχή, αλλά οι χρήστες έχουν ελάχιστο λόγο να το κάνουν μέχρι να σχηματιστεί μια κοινότητα και να κυκλοφορήσει ευρέως το διακριτικό τους.

Ορισμένα έργα χρησιμοποιούν “αεροδρόμια” για να ξεπεράσουν αυτό το ζήτημα. Αυτό περιλαμβάνει την παράδοση ενός μικροσκοπικού ποσού χρημάτων σε υπάρχοντα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων.

Ίσως χρειαστεί να έχετε ETH στο πορτοφόλι σας ή να ακολουθήσετε τα κανάλια κοινωνικών μέσων του έργου και να εγγραφείτε στον ιστότοπό τους για να λάβετε ένα airdrop.

Το Airdrops μπορεί να σας διδάξει για την αγορά bitcoin ενώ σας προσφέρει δωρεάν κρυπτογράφηση.

Πώς τα διχαλωτά νομίσματα μπορούν να διεκδικηθούν ως μερίσματα;

Τα πιρούνια είναι ένα άλλο προνόμιο κρυπτονομισμάτων. Οι παραδοσιακές εταιρείες πληρώνουν μερίσματα στους μετόχους. Τα κρυπτονομίσματα ανήκουν σε άτομα που υποστηρίζουν το blockchain, όχι σε εταιρείες.

Το Forks μπορεί να προσφέρει μερίσματα ακόμη και όταν τα δίκτυα bitcoin δεν διαπραγματεύονται δημόσια.

Ένα blockchain τροφοδοτεί το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Τα blockchains είναι ανοιχτού κώδικα, επομένως οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει και να βελτιώσει τους κανόνες.

Το Forking δημιουργεί ένα δεύτερο δίκτυο με το ίδιο ιστορικό. Όταν μια ομάδα προγραμματιστών bitcoin παράγει μια ξεχωριστή έκδοση, μερικές φορές λόγω ιδεολογικών διαφωνιών, αυτό μπορεί να συμβεί.

Το Bitcoin Cash (BCH) διαχωρίστηκε το 2017. Οι κάτοχοι BTC έλαβαν BCH 1:1, το οποίο μπορούν να διατηρήσουν ή να ανταλλάξουν για επιπλέον BTC.

Από τότε, το Bitcoin Cash είχε πολλές διασπάσεις και οι κάτοχοι BCH πήραν τα νέα νομίσματα 1:1.

Ξέρεις? Το Bitcoin είναι το πιο διασπασμένο κρυπτονόμισμα, που γεννά το Bitcoin Cash, το Bitcoin Gold και το Bitcoin PoS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *